56 yıllık tecrübe! Boytorun Sizler İle

Yüksek Performanslı Asfalt Tamirat Çözümü: KaltAsphalt Plus

Yol tamiratı ve bakımı için en iyi çözümü arayanlar için, İtalya’nın önde gelen yapı kimyasalları ve asfalt firması Beton Asfalti tarafından geliştirilen KaltAsphalt Plus, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Boytorun Kimya Sanayi A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

Neden KaltAsphalt Plus?

 

Üstün Dayanıklılık: KaltAsphalt Plus, SBS ile modifiye edilmiş bağlayıcı sayesinde donma ve yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır (-30 °C ile +80 °C arasında). Su ve tuz ile ilgili sorunlar oluşturmaz ve lastiklere yapışmaz.

Hızlı ve Kolay Kullanım: Araç geçişiyle sıkıştırılarak anında etkinleştirilen bu tamir ve dolgu mortar harcı, donmaya ve çözülmeye karşı dayanıklıdır. Ürün, sıfırın altındaki sıcaklıklarda (-15°C) bile topaklanma yapmaz ve teknik özelliklerini korur. Kullanıma hazır formu ve kolay uygulanabilirliği ile zaman kazandırır.

Ekolojik ve Ekonomik: %40 geri dönüştürülmüş malzeme içeriği ve uçucu organik bileşikler (VOC) içermemesi sayesinde çevre dostudur. Aynı zamanda daha düşük işçilik maliyetleri ve uzun depolama ömrü ile ekonomik bir çözüm sunar.

Kullanım Alanları: KaltAsphalt Plus, çukurların kapatılması, rögar kapaklarının bakımı, kaldırımların onarımı ve yer altı hizmet sahalarının restorasyonunda etkilidir. Ayrıca, her türlü hava ve trafik koşulunda hızlı müdahale edebilmenin güvenliğini sağlar.

Boytorun Kimya Sanayi A.Ş. ile KaltAsphalt Plus’ı Keşfedin

 

KaltAsphalt Plus, Beton Asfalti tarafından üretilen ve Boytorun Kimya Sanayi A.Ş. tarafından Türkiye ve KKTC’de dağıtılan bu yüksek performanslı tamir ve dolgu mortar harcı, yol tamirat ve bakım projelerinizde mükemmel sonuçlar sağlar. Profesyonel kullanıma yönelik bu ürünü denemek ve projelerinizde nasıl bir fark yaratabileceğini görmek için bizimle hemen iletişime geçin.

Kalt Asphalt Plus Teknik Broşürü 

Yapı ve Yollarınızda, Zaman ve Para Kazandıran Çözümler!

İletişim
WhatsApp Danışma
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?