56 yıllık tecrübe! Boytorun Sizler İle

Yüzey Koruma Ürünleri

a10

Hızlı Uygulanabilen, Metil Metakrilat (MMA) Temelli, Etkili Yüzey Koruma Ürünleri: UV Işınları ve Erozyona Karşı En Hızlı Çözüm

Güneşin zararlı UV ışınları, çevresel etkiler, kimyasal maddelerin etkisi, hava kirliliği, su ve nem; sadece cildimize değil, aynı zamanda binalarımızın yüzeylerine de zarar verir.

Cildimizi korumak için temiz tutma, koruyucu kremler ve şapka kullanma yöntemlerini tercih ederiz. Aynı şekilde, yüzeyleri korumak için de koruyucu kimyasallar kullanabiliriz.

En popüler koruyucu kimyasal olan boya, yüzeyi sadece estetik olarak güzelleştirmek için değil, aynı zamanda güçlü bir koruma sağlayarak hava koşullarına karşı da direnç gösterir. Yüzeyde koruyucu bir tabaka oluşturarak aşınma ve deformasyona karşı tam koruma sağlar.

İkinci olarak bilinen koruyucu kimyasal emprenye ürünlerdir. Şeffaf yapıya sahip olan bu ürünler, içlerinde pigment veya dolgu maddesi bulunmadığından yüzeye nüfuz eder ve yüzeyin görünümünü veya dokusunu bozmaz. Dış etkilere karşı koruma sağlar, su ve nemin girişini en aza indirir, toz birikimini ve özellikle UV ışınlarıyla oluşan karbonatlaşmayı engeller.

Emprenye yüzey koruma ürünleri ayrıca tarihi eserlerin korunmasında da büyük öneme sahiptir. Erozyonu durdurur, yüzeyin dokusunu korur ve tarihi eserin izlerini daha belirgin ve çekici hale getirir.

Duvarlar ve zeminler için kullanılan yüzey koruma ürünlerinde, Metil Metakrilat kimyasallarımızla hızlı çözümler sunuyoruz. Uygulamadan sadece 1 saat sonra her türlü dış etkiye dayanıklı, yüksek kaliteli ve uzun ömürlü koruma sağlıyoruz. Kolay uygulanabilen yüzey koruma ürünlerimiz, yaşam ve iş ortamınızda binanızın her zaman yeni kalmasında öncü bir rol oynar.

Yapı ve Yollarınızda, Zaman ve Para Kazandıran Çözümler!

İletişim
WhatsApp Danışma
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?